Axel Bil O Maskin

Iphone Xr Röd – Magnetskal Med Dubbelsidigt Härdat Glas - Iphone Xr - Röd

  1. Magnetskal med dubbelsidigt härdat glas - iPhone XR - Röd

Vattentålighet. (2) Och iOS 12, det mest avancerade mobiloperativsystemet i världen, med nya kraftfulla verktyg som gör iPhone ännu mer personlig. 1. Skärmen har rundade hörn. När den mäts som en rektangel är skärmen på iPhone Xʀ 6, 06 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre. 2. iPhone Xʀ står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 ienlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 1 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänkoch damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte ladda en blöt iPhone. Ianvändarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.

Magnetskal med dubbelsidigt härdat glas - iPhone XR - Röd

  • Iphone xr röd case
  • Han kom som en vind jan malmsjö
  • APPLE iPhone XR - 64 GB - (PRODUCT)RED iPhone XR - Köp på MediaMarkt.se

Hundratusentals nöjda kunder runtom i Sverige och Norge har utfört reparationer hos oss. Vi lämnar alltid garanti. Om du bor i Göteborg, Stockholm eller omkringliggaden område och behöver laga din iPhone? – Tveka inte att besöka oss redan idag i någon av våra butiker!

iphone xr röd gold

Apple iPhone XR Nu lanserar vi Liquid Retina. iPhone XR har den mest avancerade lcd-skärmen på marknaden. Tack vare nytänkande design sträcker sig den bakbelysta skärmen ända ut i hörnen. Du möts av verklighetstrogna färger hela vägen från den ena kanten till den andra. Material i en klass för sig. Det starkaste glaset någonsin på framsidan av en smart­phone. Precisionstillverkade band av flygindustriklassat aluminium. Står emot vatten och damm. Och finns i sex nya fantastiska finishar. Färgläggning i sju lager. Den vackra finishen på baksidans glas är resultatet av en avancerad process som ger fylliga, levande färger. Band av flygindustriklassat aluminium. De precisions­bearbetade banden som omger telefonen har en Apple-utvecklad legering som är anodiserad för att passa färgen på baksidesglaset. Trådlös laddning. Eftersom baksidan är tillverkad av glas kan du ladda iPhone XR enkelt och trådlöst. Avancerad Face ID. Säkerhet är en enkel match när ditt ansikte är ditt lösenord. Du kan låsa upp din iPhone, logga in i appar och betala med ett ögonkast.

fika-för-diabetiker

Axel Bil O Maskin, 2024