Axel Bil O Maskin

Smäll På Bara Stjärten — Risbastu På Bara StjäRten

  1. Smäll på bara stjärten - predischarge.pintwow.site
  2. Skamvrån och smäll

Men jag ljög lite. Sa att det var tjejträff, inte fest med killar. Tänkte att det skulle bli lättare då. Dessutom var det ganska långt bort i en stuga som tillhörde en kompis familj. Vi gjorde upp noggrant med diverse förhandling fram och tillbaka vilken tid jag skulle vara hemma och vilken buss jag skulle ta hem. Jag skulle också ringa när jag var där. Såkom jag iväg full med förhoppningar eftersom min drömkille skulle dit, fast besluten att få honom, och jag brukade få dom killarna jag bestämde mig för. När vi väl var där och flaskor kom upp på borden och musik börjadespelas kom jag på att jag måste ringa mamma. Tyckte det var rätt pinsamt. Mamma fick ju inte höra att det var killar med. Men det var för pinsamt att be killarna hålla tyst i bakgrunden medan alla skulle höra mitt samtal med mamma. Så jag föste ut alla killarna med hjälp av en kompis, sa att vi skulle förbereda en hemlighet. När dom var ute fick hon hålla för och tysta dom medan jag försökte hålla samtalet med mamma så kort som mö blev en jättegrej bara för det där korta samtalet!

Smäll på bara stjärten - predischarge.pintwow.site

Mamma vek noga upp tröjan så att jag stod med rumpan bar och visa upp min knallröda stjärt. Och alla kan nog fatta hur mycket jag skämdes i denna stund storsnyftandes och skräckslagen av oro att syrrorna skulle komma hem och se mig där nysmiskad i skamvrån! Fick väl stå i 20 minuter innan mamma gav mig en klatch och saatt det fick räcka. Men hon hoppades att jag fått en hel del att tänka på angående mitt beteende. Jag var SÅ lättad att inte syrrorna sett mig. Skamvrån gör verkligen skäl för sitt namn. Om det är nånting man gör när man stirrar in i väggen och snyftat med rumpan bar och vet hur röd den är medan den brinner och sticker och svider så är det verkligen att SKÄMMAS. Jag fick smisk sådär 3-4 gånger om året kanske så länge jag bodde hemma. Inte så ofta men man glömmer det aldrig.

  • Livet är underbart stream pc
  • Uttag euro linköping
  • Ikea premiär flatiron
  • Risbastu på bara stjärten
  • Slutpriser för parhus, radhus eller kedjehus i Göteborg - Booli.se
  • Svenska tält standby 5000
  • Lyckans pizzeria lyckeby meny la
  • Vi Unga | OM OSS
  • Xl bygg stenvalls ab test
kvarnvideo malmö öppettider

Ceclia lipade tillbaka i samma anda av skoj och bus. Sedan tittade de på pappa Göran och var glada över att han inte upptäckt vad de precis gjort mot varandra.

Smisk, sedan skamvrån Jag ären ung tjej som tycker att det är bådeknäppt och spännande med den här sidan. Jag är bara några år över 20 och har egna erfarenheter av smisk, eftersom mamma trodde på det i uppfostran för flickor. Jag känner igen mig i många av tjejerna som skrivit och tycker väl inte det är så konstigt och märkvärdigt att läsa om andra tjejer som fått smäll i tonåren när dom varit olydiga på nåt sätt, men jag känner att det är skönt att veta att man inte är ensam om att fått smisk ibland, eftersom det är så fruktansvärt skämmigt. Många av mina tjejkompisar som aldrig fått det borde nog ha haft det ibland tycker jag och jag brukar ibland på skoj daska till dom i baken strängt när dom är "stygga" och kan få lust att vara mamma åt dom och lägga dom över knät som olydiga flickor. Men jag ÄLSKAR och respekterar min mamma och jag tror att vi tjejer faktiskt behöver lite smisk ibland. För mig var det väldigt effektivt även om jag i stunden verkligen HATADE mamma för den orättvisa barnsliga, smärtsamma och förödmjukande bestraffningen, så kände jag alltid efteråt att det varit rättvist och att jag alltid förtjänat det.

Skamvrån och smäll

risbastu på bara stjärten När pappa och mamma skilde sig, fick jag flytta med pappa till hans nya kvinna, medan min syster följde med mamma. Min styvmor Marie-Louise var mycket sträng och förespråkade aga. Både jag och min syster brukade få smisk av våra föräldrar när vi varit olydiga, men mycket sällan på bara stjärten och aldrig med ris. Det ville Marie-Louise ändra på. En dag hörde jag henne tala med pappa, när jag tjuvlyssnade bakom en dörr. "Men nu när Erik börjar bli större så måste du bli strängare. " Jag hörde pappa svara undvikande, men Marie-Louise gav sig inte. "Aga är nyttigt för honom. Du tjänar inte på att vara släpphänt. " Jag fick inte höra fortsättningen, för pappa stängde dörren, men några dagar senare visade sig resultatet. Vid middagen vände sig Marie-Louise till mig. "Pappa har någonting han vill säga dig! " Hon såg uppfordrande på honom. Pappa harklade sig. "Ja, vi har kommit fram till att det ska bli ändring här, från och med nu när du är olydig, läser läxorna dåligt, kommer hem med anmärkning från skolan eller bryter mot andra regler här hemma, så kommer du att straffas strängt. "

smäll på bara stjärten Jag har nu kommit fram till den här dagens sjätte inlägg och det är samtidigt då min sjätte googlerubrik för den här dagen. Denna googlerubriken handlar om, "smisk på bara stjärten". Det är väl något som går under aga och som idag är förbjudet. Jag var med på den tiden det var tillåtet. Aga räknades då som kroppsstraff i ett uppfostrande syfte. Exempel på aga som var tillåtna och allmänt accepterade, är barnaga, skolaga, husaga och hustruaga. magistern hade pekpinnen och linjalen att aga oss med. Smällar på stjärten med handen eller med ett tillhygge som björkriset, rottingen, ett bälte eller liknande var vanligt.

restaurang presentkort jönköping

Mamma vek upp fotbollströjan över ryggen och eftersom jag hade tagit av mig mina fuktiga trosor efter mitt grovhångel på natten, så låg jag där så otroligt förnedrande med bar stjärt redo för att få smäll. Och såmycket smäll jag fick!! Mammas handflata träffade mina skinkor med full kraft säkert i fem minuter och det är absolut ingen överdrift. När jag inte oroade mig hur många som kunde höra klatchandet och daskandet och smällandet så hade jag fullt upp med att klara av den där otroliga svedan efter ett tag. Och jag bölade som en barnunge! När det äntligen var över och jag fick resa mig (men absolut inte vidröra med mina händer min stjärt som sved så enormt) och höra mera förmaningstal fast nu mycket mjukare. Sen kom det värsta just som jag trots allt var lättad över att det inte skulle bli mer utegångsförbud. "Nu blir det en stund i skamvrån så får du skämmas ut ordentligt och fundera på hur du uppför dig egentligen! " Jag fick ställa mig i hörnet av köket där vi fått stå när vi var små varit olydiga.

Det är pirrande att läsa om tjejer som får smisk av pojkvänner, eller unga kvinnor som får smisk av sina mä undrar jättemycket hur det skulle vaatt få smisk av min kille. På allvar alltså, som straff, så att man storgrinar.. Man skulle levt på typ 50-talet när det var vanligara att mannen agade sin kvinna på stjärten har jag läst. Fast jag vet ju inte hur det skulle vara i verkligheten. Jag vet ju hur mycket det svider. Men ofta när jag får dåligt samvete över nåt eller när jag varit taskig mot min kille så känner jag att jag behöver smäll och önskar nästan att jag fick det av honom. Nu har det hittils inte hänt och man kan ju inte BE om att få smäll. Om man tänker så är man förstås ingen feminist. Jag tycker det är hemskt med kvinnomisshandel förstås, men smisk på stjärten är ju annorlunda och helt kontrollerat och ofarligt, man blir ju bara röd om stjärten, tycker jag nog och om jag fick prova att leva på gammaldags vis i typ ett halvår. Där man som kvinna är underordnad sin kille/man.

Varje gång han gjorde ett uppehåll och jag trodde att han tyckte att jag fått nog, uppmuntrade Marie-Louise honom att fortsätta. När han äntligen slutade kändes stjärten som ett öppet sår. "Ställ dig i skamvrån! " Sa Marie-Louise strängt. "Där kan du stå och tänka över dina synder! " Jag ville dra upp kalsongerna, men Marie-Louise tog mig i örat igen. "Låt byxorna vara nere. Rör du dom en gång till så får du plocka ett nytt ris och sedan börjar pappa om igen! " Hon ledde mig till skamvrån, fortfarande med ett fast grepp om örat. Där fick jag stå ungefär en halvtimme. Till sist fick jag be om förlåtelse för att jag varit olydig och tacka pappa för agan. På kvällen var stjärten alldeles blåslagen och så öm att jag måste ligga på mage. Det här var bara det första av många kok stryk. För minsta förseelse åkte byxor och kalsonger ned och sedan blev det risbastu. Pappa agade mest på lördagar, sedan mitt syndaregister för veckan lästs upp, medan Marie-Louise tog hand om "försyndelserna" under själva veckan.

almanacka-ro-för-själen

Axel Bil O Maskin, 2024