Axel Bil O Maskin

Linser Leverans Samma Dag

Börja med att leta upp fliken "Kontaktlinser" i menyraden längst upp på sidan och välj sedan antingen typ av linser, tillverkare eller någon av de populära produkterna som presenteras i menyn. När du har hittat rätt anger du hur många boxar du vill köpa och fyller i uppgifterna från ditt recept för att slutligen lägga till din beställning i kundvagnen. Kundvagnen finner du sedan längst upp till höger på sidan och ett klick här ger dig en sammanställning av din order. Här kan du också lägga till tillbehör såsom exempelvis linsvätska samt ange att du vill starta linsabonnemang. Längst ner i kundvagnen kan du med ett par snabba klick ange hur du vill betala och slutföra ditt köp. Vet du vad du söker ska det inte ta mer än ett par minuter att genomföra köpet. Så fort du har gjort din första beställning hos Lenson kan du börja använda funktionen Clickand Reload, som är en tjänst genom vilken du kan kopiera den senaste beställningen med ett par klick. Lenson har även en abonnemangstjänst som är riktigt smidig.

För att beställa linser krävs det att du är registrerad kund hos oss på Optiker Persson och att du har en giltig ordination som är färskare än 12 månader. Du kan inte ändra på ordinationen, linserna levereras exakt enligt senaste ordinationen. Har du problem med dina linser eller ögon, ska du kontakta oss på telefon 011-13 07 32 innan du beställer dina linser.

  • Flyg till island tid
  • Linser leverans samma dag online
  • Markbladet se dödsannonser
  • Kaga östergård 2 year

Linser leverans samma dag n

För nyheter & specialerbjudanden Lensme erbjuder ett brett sortiment av billiga, original tillverkade kontaktlinser. De linser du köper av oss är exakt samma som du skulle ha fått hos en optiker! Lensmes linser säljs från våra lager i Göteborg. Vi har välkända varumärken bland annat de fyra stora linsmärken CibaVision, Bausch & Lomb, CooperVision och Johnson & Johnson. Kontaktlinserna köper du av Lensme efter recept som din optiker har ordinerat vid en synundersökning. Vår fokus är att sälja linser till riktigt bra priser och samtidigt erbjuda en bra support och korta leveranstider. Vår support har öppet fem dagar i veckan och svarar på alla frågor om kontaktlinser via telefon och e-mail. Vi eftersträvar nöjda återkommande kunder som köper linser. Fler människor med synfel väljer av bekväma skäl att använda en kontaktlins istället för glasögon. Kontaktlinsmarknader expanderar och även vi utökar försäljningen till fler länder. Välkomna till Lensme! © Lensme 2019

lugn-och-ro

Axel Bil O Maskin, 2024