Axel Bil O Maskin

Hur Kan Vi &Middot; Start - Kan Mode Vara Schysst? : Kan Mode Vara Schysst?

Jag tycker Navid trycker på bra i frågan om kritik kring deras torgenkät. Däremot håller jag väl inte riktigt med kring hur långt man måste klargöra att urvalet inte är representativt för befolkningen. Jag tycker det är tillräckligt att det görs implicit när man direkt efter intervjuer med bara ena sidans åsikt drar upp den officiella statistiken. Ska man vara övertydlig kan man väl kommentera urvalet explicit, men jag tycker inte det ska behövas. Att dra det så långt som Navid argumenterar, att man ska intervjua folk tills man hittar representanter för båda sidor är lite larvigt i mina ögon. Jag tycker det är att infantilisera publiken, hur mycket ansvar ska man som producent ta för att kompensera för tittarnas okunskap och inneboende bias? Vidare så tycker jag deras kommentar av internationella reaktioner var väldigt talande för svenskt samtalsklimat. De vågar inte ens rakt ut säga att det mest är invandrarkritiska dommedagsnojjare som fått sin Sverigebild bekräftad som sett och hejat på filmen.

Hur kan vi henrik schyffert

Man tröttnar lätt på att leka med sådana leksaker. De gör ju bara det som de är programmerade att göra. Jehova Gud vill inte att vi skall lyda honom bara därför att vi är robotar som är programmerade att tjäna honom. Han vill att vi skall tjäna honom därför att vi älskar honom och därför att vi vill lyda honom. Varför har Gud inte skapat oss som robotar? Hur tror du att vår himmelske far känner det, när vi lyder honom därför att vi vill det?... Tänk på det här: Hur reagerar dina föräldrar när du uppför dig bra och när du uppför dig dåligt?... Bibeln säger att "en vis son gläder sin far" men att "en enfaldig son är sin mors sorg". ( Ordspråken 10:1) Har du märkt att din mamma och pappa blir glada när du gör det som de ber dig om?... Men hur känner de det när du är olydig mot dem?... Hur kan du göra både Jehova och dina föräldrar glada? Tänk nu på vår himmelske far, Jehova. Han talar om för oss hur vi kan göra honom glad. Vi kan väl ta fram Bibeln och slå upp Ordspråken 27:11. Där säger Gud: "Var vis, min son [eller dotter], och gläd mitt hjärta, så att jag kan svara den som smädar mig. "

  • Hur du tränar din drake - Natur & Kultur
  • Hur kan vi använda oss av kunskapen om isotoper
  • Hur kan vi live
  • Gustav iii dödsmask
  • Hur kan vi se
  • Hur kan vi jan emanuel
  • Google gör till startsida
  • Hur kan vi veta vad som har hänt i det förflutna? | Historia | SO-rummet
  • Stockholms universitet job portal login
  • Hur kan vi nations

> Vem bryr sig om vad dom säger? Ett gäng wannabes som försöker efterlikna dom nya ateisterna Sam Harris, Dawkins och Hitchins, eller The intellectual dork web med Weinstein bröderna och Jordan Peterson. Viktiga är för oss iallafall att du vill visa att du har funnit ett sätt att se ner på dem. New York Times: "Jordan Peterson is the most influential public intellectual in the Western world right now". Men tänk om de hade vetat hur jävla bra /u/qke är? Du hade kunnat åka världen runt och hålla föredrag för 250, 000 pers du också. > Dom kommer aldrig kunna stoppa unga män från att dra sig till Nationalism hur mycket dom än försöker dra i handbromsen. Starkt antagande har du något bevis för att de inte har någon effekt? Och vad är ditt argument? Att aldrig försöka med något man tror på?

hur vi kan leva hallbart 2030

Hur kan vi patreon

Angry Foreigner: Navid, du borde inte tagit med den här killen. Vart jag än sett han pratar han extremt osammanhängande och verkar mest vilja ha uppmärksamhet. När Olle Öberg intervjuade Daniel översvämmades kommentarsfältet av arga nazister, och varför var dom arga? Jo, för även de tycker Daniel låter korkad och får rasister att se dåliga ut xD Jag kan förstå varför medier vill ge honom uppmärksamhet, för han förstärker verkligen nidbilden av den vita rasisten som någon slags grottmänniska. Vill du prata rasism med en rasist bör du bjuda in en företrädare från Nordiska Motståndsrörelsen, och klargöra att podden kommer ställa tuffa frågor så de vet vad som gäller. Känslan när rasisten du intervjuat är för dum, behöver smartare rasister!

Event i Japan Vi anordnar massor av spännande och intressanta event under hela året i Japan, så det finns många chanser att komma med och prova nya saker. Låter detta bra? Hur kan du säga nej till så här mycket hjälp och stöd? Varför inte skicka ett meddelande via kontaktformuläret så kan vi hjälpa dig att ansöka via Go! Go! Nihon. Vi vet att det är svårt, vi har varit där själva, så varför inte låta oss hjälpa dig? För fler användbara tips om Japan och japansk kultur, följ vår Go! Go! Nihon blogg. Svensk text av Camilla Megumi [ Original]

Jag har gjort så att jag grupperat huvudämnena, 1-5 med svar under. I huvudsak håller jag inte med Gudrun även om det finns saker där jag håller med ( angående individens frihet). Första punkten var angående "kärlek i politiken, människors lika värde, ideologisk motpol, nationens gränser, demokrati" 1. 1 Jag tycker det är lite demoniserande att tro att sina motståndare inte gillar kärlek och jag upplever det inte som att de talar mindre om det än Gudrun (hon talar inte speciellt mycket om det heller). När det gäller att de bara vill ha etniska svenskar så vad jag vet talar de om öppen svenskhet så det låter felaktigt och när det gäller människovärdet upplever inte jag som att de tycker att någon längre bort som är nyanländ är mindre värd bara att den personen är svårare att integrera i samhället (och att det finns delar av deras kultur som är dålig men också delar som är bra). Att de vill använda demokrati för att vinna makt och sedan förtrycka genom att ha nations gränser är också lite löjligt, ingen demokratisk nation har öppna gränser.

Flyktinginvandringen en nettokostnad Annie Lööf upprepade frågan om var SD ska "hitta" de 80 000 personer som vården behöver under de kommande åren, om man samtidigt vill stoppa asylinvandringen och satsa på återvandring. Åkesson svarade att hans migrationspolitik kommer att minska behoven i vården. – Det regeringen och Annie Lööf gör är att öka behoven i välfärden genom att ytterligare öka invandringen och ha ett fullständigt ointresse för att människor som inte bör vara här eller behöver vara här ska kunna återvända. Det är dålig politik, sade han. En som har forskat om invandringens lönsamhet är nationalekonomen Joakim Ruist. I fjol presenterade han forskning som visar att flyktinginvandringen utgör en nettokostnad för de offentliga finanserna, och att en genomsnittlig flykting kostar 74 000 kronor per år under hela sin livstid. Larm om språkförbistring i vården Förra året rapporterade Sveriges Radio att Bjurholms kommun tog in nyanlända för att fylla behovet av personal inom äldreomsorgen.

Det är en fråga som jag har funderat en hel del på, och själv känner jag att våra politiker har ett lite konstigt fokus. De fokuserar väldigt mycket på oss jämfört med det globala. Sverige ligger (per capita) på 5, 29 ton koldioxidekvivalenter i utsläpp per år, medan det globala genomsnittet var 6. 27 ton per person och år. Källa, siffrorna gällde 2013 Så, med detta i åtanke så är min fråga denna - hur kan vi bäst arbeta för att förhindra de globala klimatförändringarna? Skulle gärna också vilja att svar åtminstone försöker ha en idé om resurskostnaderna bakom sina förslag och var gärna kreativa. För att avgränsa området något tänker jag simplifiera "arbeta för klimatet" till specifikt den globala uppvärmningen då "klimatet" kan tolkas väldigt brett. Notera att detta inte är en diskussion om klimatförändringar sker, eller om vi borde arbeta mot det. Frågan är hur.

sista-dagen-för-att-byta-till-vinterdäck

Axel Bil O Maskin, 2024