Axel Bil O Maskin

Lediga Jobb Vellinge Kommun

Träffa våra medarbetare Miljö- och bygglovskoordinator I Vellinge kommun händer det saker hela tiden! Det är en kommun i ständig utveckling och med många spännande projekt på gång. Charlotte Herslow Vilén, miljö- och bygglovskoordinator Lärare i svenska och historia Jag valde att arbeta i Vellinge kommun för att kommunen ger goda förutsättningar för att bedriva bra undervisning. En annan – och minst lika viktig anledning – är mina kollegor. Tack vare dem är det roligt att gå till jobbet varje dag. Johanna Bill, förstelärare i svenska och historia på Sundsgymnasiet Kvalitetsansvarig vård och omsorg Som kvalitetsansvarig inom vård och omsorg har jag mycket varierande arbetsuppgifter. Den ena dagen är inte lik den andra, vilket jag tycker är roligt och utmanande. Christina Persson, kvalitetsansvarig vård och omsorg

Jobb, anställning i Vellinge kommun | Indeed.com

lediga jobb vellinge kommun a un

15 september, 2020 Årets skolrestaurang finns på Tångvalla! Årets skolrestaurang finns på Tångvalla skolan! Utmärkelsen delas ut av White guide som årligen gör en ranking. Stefan Ek fick utmärkelsen Årets skolkock för sitt ambitiösa arbete. 16 september, 2020 Dags att söka stipendier för 2020! Har du utmärkt dig inom något kulturellt område, som idrottsutövare eller som ledare för en förening? Eller kanske inom områdena miljö, arkitektur och samhällsbyggnad? Då är du välkommen att söka något av våra priser och stipendier! 8 september, 2020 Vem har bidragit mest till ett tryggare Vellinge 2020? Nu kan du nominera en eller flera personer som du tycker har bidragit till ett tryggare Vellinge kommun. Vinnarna blir utnämnda till trygghetsambassadörer ett hedersuppdrag som mottagarna får behålla för alltid tillsammans med priset på 10 000 kronor. Kommunens aktiviteter 11 augusti, 2020 Kommunfullmäktige 28 september kl 18. 00 Det är dags för ett nytt kommunfullmäktige den 28 september! Du kan följa sammanträdet på vår Facebooksida eller i vår streamingkanal.

Vellinge kommun med sina ca 36500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda naturen, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är flexibel i din yrkesprofession, vill vara med och skapa en kreativ och målinriktad arbetsplats. Arbete som studiehandledare innebär arbetsuppgifter inom grundskolans verksamhetsområde. Du kommer att arbeta med studiestöd och samarbeta med lärare och elever. Arbetet kan vara förlagt till flera olika skolor i Vellinge kommun vilket kan innebära resor. Därför krävs B-körkort och egen bil. KVALIFIKATIONER Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska (svenska B gymnasiet) och arabiska. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Vi ser gärna om du har lätt för att samarbeta och ser möjligheterna i det pedagogiska arbetet.

Jobb med goda framtidsutsikter Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Tycker du också det? Och vill du ha ett intressant och meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Hör av dig! Lär känna oss Nöjda medarbetare Vi vill veta vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare. Därför genomför vi både medarbetarundersökningar och medarbetarsamtal. Våra övergripande mål Lär känna oss genom att läsa våra övergripande mål, som är: Sund och hållbar tillväxt Attraktiva livsmiljöer i hela Vellinge Bästa möjliga medborgarnytta Maximera värdet för skattepengarna Lediga jobb Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Vellinge satsar på tydligt chefsskap Vellinge kommun har tillsammans med samtliga chefer arbetat fram en chefsöverenskommelse, för att tydliggöra arbetsgivarens förväntningar på chefsuppdraget.

Lediga jobb vellinge kommun a center

lediga jobb vellinge kommun es

I Vellinge finns nästan 4 tusen företag. De flesta företagen är små, med bara några personer som arbetar där. De flesta personer som har ett företag i Vellinge säger att de är nöjda. Vellinge är en bra kommun för företag. Eftersom Vellinge kommun är liten arbetar många personer i andra kommuner som ligger nära Vellinge, till exempel i Malmö kommun. Starta företag Många människor i Vellinge har ett eget företag. Om du vill starta företag är det viktigt att du vet vad du ska göra. De här kan hjälpa dig att starta ett företag: Almi företagspartner i Skåne Telefonnummer 040-660 39 00 Länk till Almi företagspartner i Skåne Sidan är inte på lättläst svenska. Söka arbete Här kan du se vilka arbeten som är lediga i Vellinge kommun. Länk till sidan med lediga jobb i Vellinge kommun Informationen du kommer till är inte på lättläst svenska. Arbetscentrum i Vellinge kommun ordnar arbete eller annan sysselsättning åt personer som söker arbete. Kommunen ordnar också praktik på sommaren åt ungdomar som är 15 till 19 år.

  1. Lediga jobb vellinge kommun a place
  2. Lediga jobb vellinge kommun es
  3. The Nomads 14 oktober 2017 kl 08.00 - Musikdokumentär | Sveriges Radio
  4. Lediga jobb vellinge kommun job
  5. Stockholm horse show pris
  6. El16 | Västtrafik
  7. Dödsannons dn pris per
  8. Webbhotell vad är det
  9. Lediga jobb vellinge kommun a bank
  10. Modersmålsenheten söker en studiehandledare i arabiska - Vellinge kommun, Modersmålsenheten
  11. Lediga jobb vellinge kommun a college
  12. Träning under tidig graviditet
  1. Osteopat utbildning göteborg
  2. Christiania bike lådcykel
  3. Holmgrens bil bords de loire
  4. Adidas fotbollsskor predator
sista-dagen-för-att-byta-till-vinterdäck

Axel Bil O Maskin, 2024