Axel Bil O Maskin

Cypern Hus Till Salu

  1. Hus till salu i alaska
  2. Cypern, till salu, hus, sovrum: 6
  3. Hus till salu i cypern

Beskrivning Iskele, Famagusta and Outskirts, North Cyprus 1 Rum 1 Badrum 41 m2 pris 545 000kr Ett nytt fantastiskt projekt på norra Cypern, som består av 500 lägenheter och butiker. Bara 100 meter från den vackra Long Beach ger dessa studior med havsutsikt och lägenheter med 1 sovrum dig en chans att hälsa den stigande solen från din balkong varje morgon genom en livstidssemester. Bara det bästa för dig: en stor pool med rutschkanor, perfekt landskap, café och ett spa, detta projekt ger allt från vila till underhållningsområden för alla. Det nära avståndet till stranden och bekvämligheter som stängda och öppna lekplatser för barn, simbassänger, gym, apotek, medicinska tjänster, bank, kemtvätt, souvenirbutik med mera, fortsätter detta projekt att vara den nya önskade destinationen för Long Beach-regionen. Med fokus på kundnöjdhet är dessa underbara lägenheter perfekta för semester eller uthyrning! Kostnadsfria Visningsresor av objekt med 3-dagar fritt uppehälle på ett 4 till 5 stjärnigt hotell.

Hus till salu i alaska

Hakan Okur Jag föddes 1972 i en småstad vid Medelhavet men jag växte upp i Ankara. Efter avslutad utbildning från Ankara University började jag jobba inom resebranschen i städerna Ankara och Istanbul. 1996 flyttade jag till New York där jag studerade rese och turist Management på New York University. Efteråt arbetade jag på ett av de största kryssningsföretagen i världen som ansvarig för gästmottagning. Efter 5 år flyttade jag 2003 tillbaka till Turkiet. Senare samma år började jag arbeta som fastighetsmäklare. Sedan dess har jag arbetat aktivt som licenserad fastighetsmäklare och hjälpt europeiska bostadsköpare förverkliga sina semesterbostadsköp och livsdrömmar. Dessutom är jag auktoriserad översättaremellan turkiska och engelska sedan 2008. Yeliz Okur Jag föddes på den vackraste ön Cypern i Medelhavet med dess fantastiska natur och historia. Efter skolan flyttade jag till Turkiet och studerade Japanska på Ankara University. När jag studerade på universitetet jobba jag inom resebranschen.

Cyprus Hus, 66 m², sovrum: 1, terrass. Med utsikt över vatten. Planlösning: sovrum – 1, kök med matplats. Material och utrustning: hemautomation, Internet, köksutrustning. Läge: vid havet. Kan fås helt eller delvis möblerat. 440 000 EUR referensnummer CY-151149 fastighetstyp hus yta, m² 66 sovrum 1 terrass/balkong

  • Hur mycket planeringstid lärare 3
  • Cypern, till salu, hus, sovrum: 6
  • Hus i beverly hills till salu
  • Transportera motorcykel på släp
  • Topptipset Idag » Tips, Fakta, Spelförslag & Resultat
  • Hus till salu

Cypern, till salu, hus, sovrum: 6

950 Mycket trevlig och nyproducerad 2 sovrums takvåning med takterrass belägen på promenadavst [Läs mer] Mycket trevlig och nyproducerad 2 sovrums takvåning med takterrass belägen på promenadavstånd till stranden, golfba [Läs mer] 63 m 2 Mer info 14 Bahceli, Kyrenia Under byggnation Takvåning med 2 sovrum i Poseidon, Bahceli £ 219. 950 Mycket trevlig och exklusiv 2 sovrums takvåning belägen i första linje till stranden i en [Läs mer] Mycket trevlig och exklusiv 2 sovrums takvåning belägen i första linje till stranden i en upphöjd position med stor [Läs mer] 75 m 2 Mer info Markplanslägenhet med 3 sovrum och privat pool i Poseidon, Bahceli £ 249. 950 Mycket trevlig och exklusiv 3 sovrums markplanslägenhet belägen i första linje till strand [Läs mer] Mycket trevlig och exklusiv 3 sovrums markplanslägenhet belägen i första linje till stranden i en upphöjd position [Läs mer] 3 105 m 2 Mer info SE FLER FASTIGHETER

cypern hus till salt lake

Sedan 2010 har jag jobbat som fastighetsförmedlare på Cypern och i Turkiet. Jag hjälper våra kunder att hitta sin drömbostad. Vårt motta är att hjälpa kunden genom hela köpeprocessen och också med inköp av möbler, inredning mm. Magnus Öhlin Jag föddes 1959 i Norrköping. Min yrkesbana började inom lantbruket där jag var egenföretagare i 20 år. I kombination med lantbruket bedrev jag försäljning av smörjmedel, aerosoler, olje och bränsletillsatser mm. Under en 10 årsperiod har jag drivit egenförsäljningsagentur inom småhusbranchen. Verksamheten innebär marknadsföring, kalkylering, projektering och försäljning direkt till privatkunder. Mitt nuvarande arbete är som fastighetsförmedlare av semesterbostäder på Cypern och Alanya i hjälper alla våra kunder med allt från fastighetsköp, möbler och inredning, färdigställande av trädgård, fastighetsförvaltning och eftermarknadsservice mm. Vårt måtto är att kunden alltid står i fokus samt att vi hjälper er under hela köpeprocessen. Vi är unga, gamla, erfarna, entusiastiska, pålitlig och redo att ge dig all den service som du behöver.

Hus till salu i cypern

Vårt team är här för att hjälpa dig för fastigheter i Alanya villa till salu i Norra Cypern, fastighet till salu i Norra Italien.

cypern hus till salue
  1. Mjuk tratt hund n
  2. Vad kostar en matvagn
almanacka-ro-för-själen

Axel Bil O Maskin, 2024