Axel Bil O Maskin

Slut På Semestern

  1. BIKAS TRÄDGÅRD: Slut på semestern....
  2. På island
  3. På håret

måndag 3 september 2018 SLUT PÅ SEMESTERN Semestern är över för de flesta vid det här laget. Men många minnen finns kvar att dela med vänner och bekanta, precis som förr i världen. På den tiden hade den mustaschprydde kåsören inte råd att åka utomlands. Han fick stanna hemma ocb skriva i tidningen i stället, till exempel om vad hans utlandssemestrande vänner berättade för honom. Så här såg det ut i Bohusläningen lördagen den 31 juli 1971.

BIKAS TRÄDGÅRD: Slut på semestern....

Jag tror jag avstår, har fortfarande aloe vera i håret som jag inte får bort. Tar det på måndag i stället när de har bytt ut vattnet igen. This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

  • BIKAS TRÄDGÅRD: Slut på semestern....
  • Pinkertons kåseriblogg: SLUT PÅ SEMESTERN
  • Vad är emu for pc
  • Hämta lämna terminal 5
  • På drift
  • Kan inte öppna mms drive
  • Himmel och jord co
  • Vi har provat Android Messages via datorn | Mobil
  • Hur gör man marsipankycklingar
  • Nordpoolen boden priser

En dag hyrde vi trampbåt på Öland. Det var roligt, tyckte Saga. Pappa Jonny kunde dyka från båten. Bloggerskan själv tyckte det var lite för kallt:) och då ser jag mig inte själv som någon badkruka. Kallt var det... Minigolf har vi gjort ett par gånger i sommar, det är kul. Men det värsta är att det tar på humöret. Jag vill vinna, helst över min sambo som nästan alltid vinner. Vi brukar spela i Gränna och Vadstena, där de har äventyrsbanor. De är roliga och det bästa var att jag vann när vi spelade i Vadstena. Rundan i Gränna vill jag helst glömma. Trädgården har haft lite att erbjuda i sommar och mer blir det. I år var det första gången vi kunde äta körsbär från trädet. Mumsigt! Dock ser det inte ut att bli många plommon i år. Det trädet ger skörd varannat år. Och snart är även våra goda äpplen klara. Liseberg är ett måste på sommaren. Barnen tycker det är så kul och det tycker jag med. Det är så vackert och välskött på Liseberg. Speciellt roligt är det när man vinner. Jag vann en stor twistpåse på två kilo som stjärnvinst.

På island

på drift på bedding

Nästa vecka ska jag börja läsa ´Utvandrarna´ av Vilhelm Moberg. Jag ser fram emot för att läsa den klassiska boken. That is it! Jag hoppas på att förbättra mitt språk när jag skriva här! HA DET KUL i HELGEN!

På håret

Då var det dags för vardagen igen. En skön semester är slut för denna gång. Det känns lite sorgligt men samtidigt får man se fram emot en skön höst med många mysiga kvällar med många tända ljus. Var tid har sin tjusning. Min sambo har just ställt klockan på 5. 20 och matlådan är klar i kylen. Jag har ytterligare några sköna veckor kvar innan min föräldraledighet är slut. Men med vardagen kommer också mer bloggande. Nu kommer det förmodligen att bli fler inlägg från mig. När det börjar bli kallare känns det mer okej att sitta framför datorn. Sommaren har fyllt mig med inspiration. I dag visar jag delar av vår härliga semester. På Öland fick vi en härlig vecka med fint väder, bad och god mat. Jag har inget emot att bada i insjöar, men havsvatten är något speciellt. Det ser rent och inbjudande ut. Men det var mellan 16-18 grader kallt, så det kändes väldigt kallt att doppa sig. Molly doppade helst bara fötterna, den lilla badkrukan. Sand mellan tårna, det är sommar det. Molly kröp helst längs med vattnet, men fick hon vara för sig själv blev hon allt djärvare.

Mycket roligt. Sedan vann vi chokladask, chips och gott&blandat-påse. Molly är bara ett år, men visst kunde hon också åka karusell. Men hon är nöjd bara hon får vara ute bland folk och strosa runt. Lisebergskaninen är spännande. Saga håller hårt i lillasyster. Vår egen lilla kanin. En lördag bjöd vi mormor och morfar på räkmacka på Grännaberget. Som tack för Ölands-semestern. Sedan bar det av till Gränna hamn där vi åt glass, strosade omkring och barnen fick leka lite med utsikt över Vättern. Pappa Jonny är tokig i trav, så någon gång på semestern åker vi alltid till Mantorp-travet. Men det gav tyvärr inget klirr i kassan. Så här mysigt har vi det på sommaren. Då sitter vi alltid på trappan och äter frukost och även kvällsmat ibland. Saga och Molly äter toast och dricker mjölk i Lisebergs-muggar. Det tycker de är jättemysigt. Så visst har vi haft det skönt med resor och utflykter och härliga grillkvällar. Vi har även hunnit med att göra lite inredningsprylar, de ska jag visa en annan dag.

19 augusti 2013 Slut på Semestern! Har varit mycket dåligt på att skriva inlägg den senaste tiden vilket främst beror på att jag har haft en välbehövd semester inför en mycket spännande och händelserik höst för min del. Fick idag våra ICA-bankkort med ingen avgift då både tjejen och jag pluggar vilket gör att vi sparar 40 kronor varje månad (20 kr per kort). Dessutom får man 2% tillbaka på ica. Förövrigt 1 vecka kvar till lön! Vilket man egentligen inte borde bryr sig om men ändå gör.

massage-i-lerum

Axel Bil O Maskin, 2024