Axel Bil O Maskin

Anställd Utan Tjänstepension

- Jag tycker att om man har anställda innebär det också ett ökat ansvar att kunna erbjuda ekonomi och trygghet för sina anställda. Har man bara sig själv att tänka på är det givetvis en annan sak, säger Jutnäs. Fredrik Jutnäs berättar även att endast 30 procent av företagarna har bra koll på framtida pensionsnivåer för sina anställda. Patrik Nilsson, samhällspolitisk chef på organisationen Företagarna, som företräder cirka 70 000 företagare, har märkt av samma tendenser. Särskilt när det gäller småföretag. - Våra siffror säger ungefär samma sak när det gäller kollektivavtal. Kanske att vi ligger något högre när det gäller de som betalar in tjänstepensioner, säger han och fortsätter: - Men vi ska också komma ihåg att det växer fram allt fler mindre företag och att det tar tid att fixa allt runt omkring, plus att det även kostar en hel del pengar. Arbetar för bättre villkor Nu har Företagarna börjat arbeta fram något som kommer heta "Företagarnas ansvarskod". - Det ska bli billigare och enklare att bli en god arbetsgivare om de inte vill eller kan teckna kollektivavtal.

Anställd utan tjänstepension

Utan tjänstepension krävs ett stort lönelyft - DN.SE

– De jag känner mig mest arg på är ju Arbetsförmedlingen. Att jag inte fått någon information över huvud taget. Jag tycker det är skitdåligt, rent ut sagt. Fotnot: Anders är ett fingerat namn.

Många anställda utan tjänstepension | GP

  • Musik Och Motor
  • Många anställda utan tjänstepension | GP
  • Anders blev utan tjänstepension och försäkringar
  • Anställd utan tjänstepension

En av tio blir utan tjänstepension - Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio

Som anställd på Uniflex har du tjänstepension! - Uniflex 27 sep, 2019 | Bemanningsbranchen, Jobba på Uniflex, Nyheter Tjänstepension Eftersom vi på Uniflex omfattas av kollektivavtal innebär det att våra anställda har tjänstepension. Tjänstepensionen består av ålderspension, sjukförsäkring och efterlevandeskydd. Vi betalar också en kompletterande pensionspremie som möjliggör deltidspension från 62 års ålder för att våra anställda ska få ett flexibelt slut på arbetslivet. Oavsett om du nyligen är 25 år fyllda och precis har börjat tjäna in till tjänstepensionen eller är i slutet av din karriär är tjänstepensionen en förmån som gör livet efter arbetslivet tryggare! Ge dig själv pensionskoll! Med en tjänstepension som kompletterar den allmänna pensionen får du mer pengar i plånboken den dagen du slutar jobba. Ge dig själv pensionskoll genom att följa de här enkla tipsen! Logga in på (det gör du enkelt med BankID, Mobilt BankID eller med e-legitimation. ) Där får du en samlad bild av hur mycket pengar du kommer ha att röra dig med som pensionär.

Läs då mer här! Hitta ett kontor nära dig Uniflex Bemanning finns i hela Sverige

sista-dagen-för-att-byta-till-vinterdäck

Axel Bil O Maskin, 2024