Axel Bil O Maskin

En Tokig Sång - En Taking Sång

  1. Lucia sång

© 2016 Dubbningshemsidan/Daniel Hofverberg

Lucia sång

  • Hasse Andersson (konstnär) – Wikipedia
  • Rädda barnen: En kvarts miljon skräckslagna barn svälter i Syrien | Utrikes | svenska.yle.fi
  • Morot på tyska
  • Järfälla pizzeria
  • En tokig sång | Disney Wiki | Fandom
  • När kan man köpa färdig pepparkaksdeg?
  • Sångtextsregister - Snövit och de sju dvärgarna - En tokig sång (Dubbningshemsidan)

En tokig sång (engelska: The Silly Song) Snövit och de sju dvärgarna Redigera En tokig sång Redigera Dubbningsversion: Omdubb (+originaldubb) Musik: Frank Churchill Text: Larry Morey Svensk text: Karl Lennart (verser), Nils Bohman (refräng) & Doreen Denning (bearbetning) Framförd av: Wiggerskvartetten (originaldubb) & Hans Lindgren, Mille Schmidt, Anna-Lotta Larsson & Snövättarna (omdubb) 1938 års originaldubb Redigera (joddling) Glader: Jag skuttar gärna kring i dans Men jag har tappat takten Jag ser den inte någonstans Var kan jag ha förlagt den? Alla: Åh hum, vår sång är dum Och lika kort som lång Fast den liknar ingenting Så är det dock en sång (mellanspel) Blyger:! ti-ti-ti! Jag fångade en räv en dag men räven gled ur näven Fast lika glad för det är jag men gladast är nog räven (joddling och instrumentalt parti) 1982 års omdubb Redigera men jag har tappat takten jag ser den inte någonstans Var katten har jag lagt den? Den är ju ingenting Vad gör det om hundra år när allting kommer kring?

Snövit och de sju dvärgarna En tokig sång Dubbningsversion: Originaldubb Musik: Frank Churchill Text: Larry Morey Svensk text: Karl Lennart Framförd av: Wiggerskvartetten Sångtexterna bidragna av: Daniel Hofverberg (joddling) [Glader:] Jag skuttar gärna kring i dans Men jag har tappat takten Jag ser den inte någonstans Var kan jag ha förlagt den? [Alla:] Åh hum, vår sång är dum Och lika kort som lång Fast den liknar ingenting Så är det dock en sång (mellanspel) [Blyger:]! - ti-ti-ti! Jag fångade en räv en dag men räven gled ur näven Fast lika glad för det är jag men gladast är nog räven (joddling och instrumentalt parti) Sångtexterna inlagda: tisdag den 29 januari 2008 kl. 15:06:32 Sidan senast uppdaterad: måndag den 8 september 2008 kl. 03:06:43 Sök efter Snövit och de sju dvärgarna på CDON Rättelser & kompletteringar Om någon information ovan är felaktig eller saknas, fyll då i nedanstående formulär med korrekt information. Sidan kommer inte automatiskt att uppdateras med den rätta informationen, utan skickas först till administratör för kontroll och godkännande - därför kan det ta några dagar innan sidan uppdateras med dina ändringar.

Start / texter / Snövit och de sju dvärgarna / En tokig sång Originalmusik: Frank Churchill Originaltext: Larry Morey joddling [Glader:] Jag skuttar gärna kring i dans men jag har tappat takten jag ser den inte någonstans var katten har jag lagt den. [Alla:] Hå, hum, vår sång är dum Den är ju ingenting Vad gör det om hundra år när allting kommer kring? Mellanspel [Blyger:]! - ti-ti-ti! Jag fångade en räv en dag men räven gled ur näven fast lika glad för det är jag men gladast är nog räven [Alla:] Hå, hum, vår sång är dum Den är ju ingenting Vad gör det om hundra år när allting kommer kring? joddling Dela med Berätta för andra Forumet Senaste inläggen

(Tralla) Jag skuttar gärna kring i dans, men jag har tappat takten. Jag ser den inte någonstans, var katten har jag lagt den? Åh hum, vår sång är dum men det gör ingenting, Vad gör det om hundra år, när allting kommer kring? Jaeeeoooo, Hihi Jag fångade en räv en dag, men räven gled ur näven. Men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven. Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh (Skratta) Hey, Hey, Hey, Hey, Hey, Hey. (Tralla)

en tokig sång text

The Silly Song (En tokig sång) Originalspråk Engelska Kompositör Frank E. Churchill Textförfattare Larry Morey Övrigt Var med i filmen Snövit och de sju dvärgarna från 1937 " En tokig sång " ( engelska: The Silly Song), " Dvärgarnas joddelsång " ( engelska: The Dwarfs' Yodel Song) eller " Jag fångade en räv " är en sång skriven av Frank E. Churchill (musik) och Larry Morey (text). Den sjungs av de sju dvärgarna i Disneyfilmen Snövit och de sju dvärgarna från 1937, där Glader och Blyger tar ton. Den svenska texten författades av Bernt Dahlbäck. 1938 sjöngs Blyger på svenska av Nils Hultgren, och av Mille Schmidt i 1982 års nypremiär. Glader sjöngs 1938 av någon från Wiggerskvartetten (osäkert exakt vem), då under titeln " En dum sång ", [ 1] och av Hans Lindgren i nypremiären. Sången har egentligen inte mycket med jul att göra, men eftersom den i Sverige finns med i Snövitinslaget i Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul har den svenskspråkiga versionen i Sverige blivit en julsång. Den blev bland annat föremål för inspelning av Kikki Danielsson på julalbumet Min barndoms jular 1987, [ 2] då både dvärgarna och Kikki Danielsson joddlar.

fika-för-diabetiker

Axel Bil O Maskin, 2024