Axel Bil O Maskin

Fototävling Hund 2018

  1. Fototävling hund 2018 stockholm
  2. FOTOTÄVLING 2016-17-19 | Hundar i Kålltorp
  3. Fototävling hund 2018 ford
  4. Fototävling hund 2018 honda

Ellie var mager, loppig och hade aldrig varit i skogen eller på stranden. Hon led av svår tandlossning och tandsten. 26 tänder fattigare upptäcker hon nu livet och världen med stor glädje! Milea Corméry, Smedstorp Hedersnomineringar Husse och en boll Vackra schäfern Najad, snart 7 månader, trivs allra bäst när han får springa lös i skogen. Gärna om husse är med, och ännu roligare blir det om han tar med en boll också. Emil Kolbeck, Halmstad Vovvar i Indien På bilden ser ni hundarna Bodil (gul labbe 4år) Nisse (labbs 9 mån) och Hjördis (irländsk terrier 10 år). Deras absolut bästa stund är när dom får besöka poolen och bara bada, bada, simma, hoppa och leka…Hjördis och Bodil har flyttat till Indien med oss för ett år sedan och Nisse är född här. Det är inte lätt att vara hund i det här landet, inga fria ytor att springa på, inga sjöar att simma i, varmt och fuktigt upp emot 40 grader, tråkig hundsyn (Indien, Delhi) så inte heller lätt att va hundägare och hundälskare… Så när vi hittade en pool som tar emot hundar så var hundarnas lycka stor.

Fototävling hund 2018 stockholm

Louise Medman, Indien Gillar utsikter Edgar spanar gärna länge, på allt och på ingenting. Vi har tur att bo så nära så vi kan njuta tillsammans av den underbara utsikten varje dag! Edgar, 14 månader, är av rasen bullterrier. Emma Sjölund Eriksson, Västerås

  • Fototävling hund 2018 vw
  • FOTOTÄVLING 2016-17-19 | Hundar i Kålltorp
  • Aktiviteter – Fålhagens egnahemsförening i Uppsala
  • Fototävling hund 2010 relatif
  • Fototävling hund 2018 corvette
  • Fototävling hund 2018 movie
  • Fototävling hund 2013 relatif
  • Värdebaserad vård wikipedia

Har du ett riktigt charmtroll till hund? Nu drar Svenska kennelklubben och Postnord igång en tävling där just din fyrbenta vän kan bli frimärksmotiv. Sveriges brev kommer snart att bli extra gulliga med hundar som pryder frimärkena. Postnord och Svenska Kennelklubben arrangerar nu en tävling där fem hundar kommer att väljas ut till att pryda frimärkena som är tänkta att lanseras senare under året. Det finns inga krav på renrasiga stamtavlor för att kvalificera för tävlingen, utan alla hundar är självklart välkomna att delta i tävlingen. Hundägare med charmiga och mysiga hundar uppmanas att skicka in bilder och en motivering till varför just deras hund borde pryda våra frimärken. Vem vet – kanske blir det just din vovve som får det ärofyllda uppdraget? Läs mer om tävlingen och skicka in ditt bidrag på Postnords webbsida senast den 9 februari! Tips! Missa inte vår omfattande fotoskola för ännu bättre chanser i den här och andra fototävlingar. ZooMetros egen fototävling drar till exempel återigen igång den 21 mars!

FOTOTÄVLING 2016-17-19 | Hundar i Kålltorp

– För mig är det allra roligast att fotografera hundar ute i naturen, där många trivs allra bäst, säger han. Utställning i London Fotografen Marie de Verdier Persson får ett hedersomnämnande i porträttkategorin, med sin bild av den franska bulldogen Askur. Marie passade hunden en dag när hans familj var upptagen och i fotoateljén lyckades hon få Askur att ställa upp för ett porträtt. – Jag strävar efter att fånga personligheten hos den jag fotograferar, oavsett om det är en människa eller en hund, och jag är förstås oerhört stolt och glad över att juryn uppskattade mitt porträtt av Askur, säger Marie. Både Daniels och Maries bilder finns nu att beskåda i en utställning i London som Brittiska Kennelklubben bjuder in till i sitt eget konstgalleri. Där hänger bilderna fram till den 12 september 2016. Här kan du se fler av bilder av Daniel Nygaard och Marie de Verdier Persson. Läs mer om tävlingen.

Vinnare Emma Hansson och Basse. *************** HIK: s FOTOTÄVLING 2017 "MIN HUND" Vinnare: Anna Carlberg med valpen Max – som nu hunnit bli ett år. ****************** HIK:s FOTOTÄVLING 2016 "OCH DÅ SA MIN HUND…" Nora och Sally med 1apriset – en temugg med vinnarbilden på. Vinnare Nora Kvarefelt, golden Sally säger "Har du testat nya spat? De har jättebra lerbad! " Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Fototävling hund 2018 ford

fototävling hund 2018 vw

Tredjepriset: smurfan-13's bidrag får en välförtjänt tredjeplats och ett presentkort på hundleksaker hos Bamses Bollar till ett värde av 100 kr! Även om det var en bra motivering med bilden så var det bilden i sig som fångade mig. Det är en bild där hunden - trots att vi bara ser den bakifrån - visar så mycket i sitt kroppsspråk. En glädje som kommer ut på just den hundens vis men som är så fullständig och ärlig. Bonuspris: jonte1 lyckades knipa ett bonuspris och får en påse med hundgodis! Haha, han ser så finurlig ut och har säkert tuggat upp det där benet vid det här laget så han kan behöva lite nytt godis att glädjas över! Bamses Bollar och de fem fyrbenta assistenterna skickar hundkramar till alla övriga som hamnade på delad femteplats! Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar Upp till toppen

Fototävling hund 2018 honda

Först och främst så måste jag säga att det var jättesvårt, alla bilderna har något speciellt och hundglädje kan uttryckas på så många olika sätt. Tack för att ni deltog med era fina bilder! Förstapriset: Taci's bidrag kammade hem första priset - ett presentkort på hundleksaker hos Bamses Bollar till ett värde av 300 kr! Tyckte bäst om bilderna 11 och 12 så den här vovven förtjänar klart förstapriset! Motivering: Hunden myser så i sig själv på båda bilderna och lyser av glädje Det här är en hund som tycker att och förväntar sig att livet är toppen om det så handlar om att ligga i vårsolen och tugga på en nyfunnen pinne eller att mysa i någons famn. Andrapriset: k9kiwi landade en andraplats och erhåller ett presentkort på hundleksaker hos Bamses Bollar till ett värde av 200 kr! Att ha en hundkompis är det bästa som finns och språket utvecklas fantastiskt av att busa och leka med andra hundar. Denna bild utstrålar också en stor glädje, både för varandra och för att vara fria att göra precis vad man vill!

HiK-medlem! Särskild utmärkelse Har du med din hund tagit ett championat i en officiell tävlingsgren (t ex blivit viltspårchampion, lydnadschampion, jaktchampion) eller fått en ny titel? Meddela detta för att få en särskild utmärkelse på årsmötet! "Årets Lydnads/Rally/Noseworkhund"! Mejla era resultat till senast den 31 januari, så får vi se vilka som vinner priserna "Årets Lydnadshund", "Årets Rallyhund", "Årets Noseworkhund" och vilka som får särskilda utmärkelser för sina nya titlar under 2017. Alla hundar som ägs/förs av medlem i Hundar i Kålltorp under 2017 har rätt att tävla om priserna. POÄNGBERÄKNING "ÅRETS LYDNADSHUND" Klass Lkl I Lkl II Lkl III Elit Nya: Startklass Klass I Klass II Klass III 1apris 3 4 5 6 2apris 2 3 4 5 3epris 1 2 3 4 + Varje klassvinst = 1 poäng Om två hundar uppnår samma poäng vinner den som har högst poäng på sin bästa tävling. Vinnaren ombesörjer att foto på hunden med uppgift om ägare, namn på hunden samt de meriter som möjliggjort vinsten sätts in i albumet.

fototävling hund 2018 toyota
  1. Klistermärken till hjälm
  2. Mönster till virkad tomte
  3. Pinnstol hög rygg
palma-flygplats-till-palma

Axel Bil O Maskin, 2024