Axel Bil O Maskin

Restaurang Norr Mälarstrand

Fräsch och mycket rymlig restaurang centralt belägen på Södermalm. Bra och snabb service och indisk mat lika god eller godare än de flesta bra indiska restauranger i stan. Vi finns nu även på ubereats. Ni är välkomna att beställa vår mat via ubereats appen om ni önskar få maten levererad till er dörr. The only decent Indian place in Stockholm. Nice atmosphere, spacious, decent selection of drinks & spirits.

Restaurang norr mälarstrand group

Prisvänlig mat med bra råvaror utgör en stor del av konceptet. Sommartid preppas däck med gröna växter och färska örter, och på vintern fokuserar man på takeaway. Obs! Öppettiderna kan variera beroende på väder. Se även Poké Burger Alvik, Poké Burger Ekerö Användarbilder på Poké Burger Norr Mälarstrand Visa alla Recensera Tack för din recension! Vi vill veta vad du tycker! Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Ärlighet varar längst! Avbryt Dela Rapportera Spenderade halva sommaren här! Fantastisk stämning, otrolig mat och härlig personal! Jobbat mig igenom hela menyn känns det som och de slår aldrig fel. Goda drinkar och ett rosé som är toppen! Kommer definitivt spendera nästa sommar här också. Dela Rapportera Läget är ett av de bästa i Stockholm, ett av de som är svåra att slå. På en ponton i Mälaren, med utsikt över Stockholm, är vyn fantastiskt och här har du lika mysigt vid lunch som en sen sommarkväll.

Och få tillgång till ett bibliotek med över 316 miljoner bilder.

restaurang norr mälarstrand group

Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Poké Burger Norr Mälarstrand Fusion och fräscha drinkar står i fokus för Poké Burger, som har tagit över den gamla restaurangbåten Flyt. Sedan 2018 hittas restaurangen vid kajen på Norrmälarstrand där man serverar poké bowls och hamburgare i avslappnad miljö. Kanske minns du den gamla restaurangbåten Flyt som tidigare låg förtöjd vid Slussen? Idag håller båten till på Norrmälarstrand och huserar fusionkrogen Poké Burger. Den gamla inredningen har ersatts av röda skinnsoffor och mönstrade tapeter, och konceptet är detsamma som hos systerkrogen Poké Burger Alvik: poké bowls och hamburgare i en skön fusionkombo. Med 40 platser inomhus och 60 på däck bjuder stället på en riktig sommaroas med både mat och dryck. I baren satsar man på populära drinkar, publika viner och bland annat hawaiiansk öl (som en flirt med den hawaiianska rätten poké bowl). Fokus ligger på "upbeat lounge" och moget häng utan konstigheter. På menyn hittas ett urval av restaurangens poké bowls och hamburgare, där fusionbowls med olika proteiner är en självklarhet.

Sen landar propellerplanet med en duns – mitt i det turkosblå vattnet. Piloten styr vant mot bryggan. Och jag kliver av planet – och går in i en turistbroschyr. Halva personalen står på rad och hälsar. En leende man bjuder på iskall ingefärsdrink och snittar. Sen skjutsas jag i en golfbil till min bungalow. – Sånt här är man bara med om en gång i livet. Det är lika bra att njuta, konstaterar min granne i strandvillan intill min. Jag bor alltså i ett vackert strandhus, som står på styltor i havet. Från träterrassen leder en stege ner i vattnet. Ingen insyn, total avskildhet. Jag skulle kunna drunkna utan att någon noterar det. – Kändisarna gillar det privata. Här kan Madonna leva sitt Robinson Crusoe-liv, säger Mauro, en av resortens många anställda, som visar mig runt. Välj med omsorg Duschen är byggd utomhus, men vattnet renas och separeras från havsvattnet. Jag borstar tänderna och tittar ner på färgglada fiskar. Här är så feng shui-vackert att det tar emot att gå till middagsrestaurangen.

Troy norr

Tyvärr är det ju ofta så att när en restaurang ligger på ett toppenställe får de gäster trots att det kanske inte når hela vägen fram, och det är så jag känner här. Vi valde hamburgare och det var helt okej, men inte mer än så. Kändes inte nytänkande eller speciellt och för att gå en klassisk väg höll det helt enkelt inte måttet. Det var dessutom rörigt med personalen och det tog tid att få beställa, de glömde vår sås, maten kom innan drycken osv. Lite segt helt enkelt och naggade på upplevelsen. Med det sagt: Ibland kan man ju gå till ett ställe bara för att det är en fantastisk miljö, och det kan man verkligen göra här! Maten är ju god och helt okej, så så länge man inte förväntar sig något magiskt så kan man ändå ha en trevlig upplevelse här. Minus på att det inte fanns en enda barnstol att tillgå. Vill verkligen älska det här stället men i slutändan är det verkligen inte mer än helt okej. Kan ev. tänka mig gå tillbaka för att testa en Poké Bowl men det står inte på toppen av listan.

  • Teresa norr
  • Norr bremse
  • Vad är liktorn
  • Påslakan med tomtar
  • Olseni och hansen law firm
  • Kjell och company jönköping öppettider
  • Dalparkens grill och sushi södertälje
  • Restaurang norr mälarstrand group

LÅT OSS HITTA JOBBET ÅT DIG! Vi letar aktivt jobb åt dig utifrån dina krav och erfarenheter. Över 80% av de som registrerar sig får ett jobberbjudande inom 1 vecka. Läs mer på söker nu för vår... Cafébiträde / Kallskänk Em'S Conditori I Viken Ab Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team. Det är en tillsvidaretjänst på 36 h/ vecka och är både försäljning i butik och kallskänk. Man kommer jobba i Viken. Man jobbar huvudsakligen i butiken med försäljning, servering, m. m. Men även med att gör olika mackor och sallader... Cafebiträde VTC AB The Coffee i Erikslunds Galleria söker nya medarbetare. Vi söker duktig personal som gillar att arbeta med service. Du som söker ska vara glad och utåtriktad samt ha känsla för kundbemötande. Arbetsuppgifterna är att servera, bereda mat, kassaarbete, renhållning... 14 dagar sedan

Läget är ett av de bästa i Stockholm, ett av de som är svåra att slå. Tyvärr är det ju... Visa hela » Dela Rapportera Jättegod och stor Pokebowl. Härlig personal å mysig inredning. Stället i listor Relaterat

hur-avslutar-man-facebook

Axel Bil O Maskin, 2024