Axel Bil O Maskin

Second Hand Möbler Göteborg

  1. Andra hand göteborg
  2. Handla second hand och skänk saker till Myrorna i Göteborg
  3. Vintage och secondhand - goteborg.com

(Är du ute efter möbler kan du kika in deras systerbutik på Ångpannegatan 5. ) Har man tur finns ett och annat guldkorn även om det sker mer och mer sällan skulle jag vilja påstå. Varför jag ändå väldigt gärna vill handla här är för Emmaus långa tradition att använda verksamheten för arbetet till en bättre värld. man arbetar bland annat med asylrätt, antirasism och med arbetsträning och praktik för personer som står långt från arbetsmarknaden. Adress: Linnegatan 9, Linnéstaden, Göteborg Öppettider: Måndag-fredag: 10-19, Lördag: 10-17, Söndag: 12-16 Ex. En av stadens mer exklusiva vintagebutiker är Ex på Teatergatan. Här fastnar jag varenda gång vid samlingen med de vackra Hermès-sjalarna. Känner instinktivt att jag behöver åtminstone en. Eller två. Utbudet då? Ex fokuserar på att vara en exklusiv secondhand-butik med märkeskläder av hög kvalitet och välkända designers såsom Chanel, Hermès, Yves Saint Laurent, Gucci osv. Det varierande utbudet uppdateras löpande på hemsidan. Läs mer på hemsidan: Ex Adress: Teatergatan 17, Centrum, Göteborg Öppettider: Mån-fre 11-18 och Lör-Sön 11-14 Vintagefamiljen En av mina nya favoritbutiker i kategorin är relativt nyöppnade Vintagefamiljen.

Andra hand göteborg

  1. Second hand möbler göteborgs
  2. Nässjö bio saga master
  3. Andra hand göteborg
  4. Mytomspunnet rockband återförenas för två konserter - Stockholm.com
  5. Söka ekonomisk hjälp vid cancer
  6. Är det olagligt att brenna svenska flaggan hot
  7. Låsa upp iphone4s
  8. Cringe betyder
  9. Ytterdörr Nordiska Fönster Lya Glas LyaGlasNF
  10. Bygg jobb Upplands Väsby - 907 aktuella lediga jobb - Jooble
  11. Vintage och secondhand - goteborg.com
second hand möbler göteborgs

Handla second hand och skänk saker till Myrorna i Göteborg

Vintage och secondhand - goteborg.com

Hallands Auktionsverk AB var tidigare en del i Crafoordsfären och hette då Crafoord Auktioner i Halmstad. Sedan oktober 2001 drivs verksamheten i egen regi av Martin Laurell, som även drog igång Halmstadkontoret i sin egenskap av chef för Crafoord Auktioner 1999. Martin Laurell Martin Laurell har, förutom konstvetenskap och historia, bl a studerat ekonomi vid Lunds Universitet och har även en lång och gedigen auktionsvana. Sedan mitten av 1980-talet har han bl a varit chef för Bukowskis i södra Sverige, driftsledare vid Ellekilde Auktionshus i Köpenhamn och chef för Crafoord Auktioner, såväl i Sverige som i Danmark. Den långa erfarenheten i auktionsbranschen i kombination med utnyttjande av modern internetteknik (med bl a bild på samtliga objekt) gör att kunderna kan vara säkra på att få en maximal exponering av sina föremål, vilket även avspeglar sig i goda försäljningspriser.

Välkommen till våra second hand-butiker! I våra sex butiker gör din gåva och ditt köp nytta på flera sätt. Du bidrar till minskad nyproduktion och därmed minskad påverkan av miljöresurser, du skapar arbetsmöjligheter för människor som vill komma tillbaka till arbetslivet och inte minst – du bidrar till Stadsmissionens öppna verksamheter. Överskottet från försäljningen går nämligen oavkortat till våra gåvofinansierade verksamheter för människor i utsatthet. Tack för att du är med och bidrar! Följ våra butiker på Instagram för att inte missa nya fyndmöjligheter! @ stadsmissionenssecondhand_gbg Information med anledning av Corona-viruset: Vi får många frågor om våra second hand-butiker håller öppet. Det gör de! Vi följer noggrant utvecklingen av smittspridningen och folkhälsomyndighetens rekommendationer och har i dagsläget öppet som vanligt. Tack för att du bidrar till ett hållbart samhälle och vårt sociala arbete genom att handla hos oss! ALELYCKAN (KRETSLOPPSPARKEN) Stadsmissionens second hand vid Kretsloppsparken i Alelyckan är vår största butik med fullsortiment.

Butikens utbud har fokus på god kvalitet i fin färg och form, vare sig det gäller en stilren 1960-tals soffa i skinn, en skolkarta över Afrika anno 1924 eller en liten prydnadstax i teak. När du ändå är i området, sväng förbi mysiga kvarterskrogen Bang en hållplats bort på ett glas eller något att äta. Röda Korsets Secondhandbutiker Röda Korset är världens största humanitära organisation och finns i 119 länder. Röda korset arbetar globalt för att hjälpa människor i utsatthet vid kriser, krig och naturkatastrofer. Detta är bara toppen på isberget, läs mer om deras insatser och hur du kan hjälpa till. I Göteborg har Röda Korset två secondhandbutiker som bygger på engagemang, delaktighet och frivillighet. I butikerna hittar du allt från möbler, kläder som passar alla tillfällen och så mycket mer. Reningsborg Med två butiker i Göteborg och en i Partille hjälper Reningsborg utsatta barn och ungdomar, då allt överskott från försäljningen går till sociala projekt och hjälpverksamheter både i Göteborgsområdet och utomlands.

Organiserade som en förening gör de många ideella insatser där uppdraget är att finnas till för och stödja människor när de behöver en hjälpande hand i livet. I butikerna kan du fynda begagnade möbler, kläder, porslin, och mycket mer till förmånliga priser. Erikshjälpen Second Hand I Erikshjälpens butiker kan du hitta allt från fina kaffekoppar, glas och kläder till leksaker, verktyg och möbler. Allt är skänkt och du handlar till priser som är snälla mot plånboken. Samtidigt stödjer du barn och bidrar till att förändra världen då allt överskott går till sociala och humanitära insatser i Sverige och utomlands.

  1. Små fiskar i sverige
  2. Köpa barnvagn helsingborg
röda-korset-gåvobevis

Axel Bil O Maskin, 2024