Axel Bil O Maskin

Karlskrona Marinmuseum Öppettider

  1. Öppettider till Marinmuseum Karlskrona - Öppettider, adress & kontakt
  2. Karlskrona marinmuseum öppettider
  3. Öppettider till Sevärdhet i Karlskrona, Stumholmen | Öppettider Nära Dig

Ljudguiden finns att lyssna på här på webbplatsen eller som app på Google Play eller i Appstore. Museet har fri WiFi. Ljudguide (länk) Upptäck Marinmuseum online På finns mycket spännande att se och läsa om. Här kan du ta del av fakta och information om våra utställningar och samlingar. Frågor Har du frågor om ditt besök till Marinmuseum, kontakta bokningen per e-post: (e-post)

Öppettider till Marinmuseum Karlskrona - Öppettider, adress & kontakt

Det finns inga medlemsbilder från Marinmuseum. Har du varit där? Ladda upp en bild» Snittbetyg Marinmuseum har snittbetyg 9. 5 av 10. Betyget baseras på recensioner från 6 familjer. Alla recensioner » Passar för barn i åldern 0-1 år 8-9 år 2-3 år 10-11 år 4-5 år 12-13 år 6-7 år 14-15 år Vackert och intressant Det här är ett trevligt museum om man är intresserad av båtar och sjöliv. Här finns något för både liten och stor. Välorganiserat med m�... Läs mer » Allt för alla. Marinmuseum är för de flesta som är något sådär intresserad av historia. I och med den nya Ubåtshallen så har museet lyft sig ännu ett sn... Läs mer » Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta! När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »

Karlskrona marinmuseum öppettider

Öppettider till Sevärdhet i Karlskrona, Stumholmen | Öppettider Nära Dig

Öppettider till Marinmuseum Karlskrona Måndag Stängt Tisdag 10:00-16:00 Onsdag 10:00-19:00 Torsdag Fredag Lördag Söndag Avvikande öppettider till Marinmuseum Detta företaget har inte angett några avvikande öppettider än. Recensioner av Marinmuseum Omdömen skrivs av kunder och ej av Ö Ingen har skrivit en recension ännu Bli den första som skriver en recension om detta företaget! Lämna ett omdöme om Marinmuseum Vill du annonsera på Ö Se till att ditt företag syns när kunden är som mest köpbenägen.

För att underlätta för dig som besökare att hålla avstånd och undvika att trängsel uppstår finns golvmarkeringar i lokalen, på platser där det kan bildas köer. För närvarande erbjuder vi inte guidade visningar eller andra bokningsbara koncept. Vi hänvisar till Marinmuseums app /ljudguide som går att ladda ner gratis. Det är även möjligt att lyssna på ljudguiden via vår hemsida. Detta kan du göra för att minska risk för smittspridning: Vi välkomnar dig som är frisk och som inte har några förkylningssymtom. Om du känner dig sjuk ber vi dig vänta med att besöka oss tills du är helt frisk. Detsamma gäller naturligtvis vår personal, som är ombedda att stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom. Var rädd om varandra och håll 2 meters avstånd till varandra och personal. Tvätta händerna inför, under och efter ditt besök hos oss. Under ditt besök, använd även den handsprit som finns utplacerad på flera platser i museet. Trånga utrymmen/utställningar som är tillfälligt stängda: Ubåtshallen Vraktunneln Delar av lekområdet Dunders däck Sjömansverkstaden Matsäckrummet Periskopet Ljudguide Upplev museet med dramatik, ljudeffekter och oväntade historier.

( 6 omdömen) Gratis aktivitet | Museum Spara favorit På Marinmuseum kan ni gå in i riktiga båtar, se hur sjömännen bodde och vad de hade på sig. Ni kan gå djupt ner under marken, in i en glasad undervattenstunnel med fönster ut mot den riktiga sjöbotten. När vattnet utanför tunneln är klart kan man se vraket efter ett sänkt linjeskepp från 1700-talet. Marinmuseet är intressant, även för en helt vanlig landkrabba. Man får en inblick i det svenska stormaktsväldet, och man kan se livet ombord på en modern ubåt. Här finns linjeskeppet Dristighetens kanondäck, återskapat i full skala. Där kan ni se manskap och befäl i färd med att ladda kanoner. Ubåten HMS Neptun Närkontakt med en ubåt från kalla kriget, dramatiserad ombordgång och en inspirerande utställning där både barn och vuxna kan testa sig fram i prova-på-stationer eller lära sog mer om ubåtarnas fascinerande historia. Bra att veta: Sulkyvagnar går att låna på museet åt dem med små och trötta ben. Det finns skötbord och hissar till plan 2.

  • Flera partier vill förstatliga skolan - Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio
  • Vad är roblox
  • Volvo v60 2007
  • Tåg uppsala till gävle
  • Visit Karlskrona | Marinmuseum , Översikt, Museum, Karlskrona
  • Köp Däckstolar billigt online | ShopAlike
  • Öppettider | Skeppsgossen - Karlskrona Glass - Rosteriet Karlskrona - Blekinge Gourmet
  • Mopedförare död i olycka - man gripen
  • Öppettider till Marinmuseum Karlskrona - Öppettider, adress & kontakt
  • Homosexuella fotbollsspelare | En blogg om internationell damfotboll
  • Europas länder och huvudstäder regional
  1. Kåpa till thule slap
  2. Mönster till virkad tomte
  3. Torka aldrig tårar utan handskar bok center
sista-dagen-för-att-byta-till-vinterdäck

Axel Bil O Maskin, 2024