Axel Bil O Maskin

Cuben Utbildning Högdalen

Validering Du som har erfarenhet av vården kan validera hela eller delar av vissa kurser och på så vis förkorta din utbildningstid. Vår vision Vi utgår från din bakgrund, dina erfarenheter, kunskaper och din yrkesinriktning. Utbildningen anpassar vi helt till dina behov och för att vara säkra på du studerar just det du behöver. Vi tror på att alla har en inre drivkraft, kreativitet och potential att utvecklas.

Cuben vuxenutbildning, Högdalen - Stockholms stad

Det som ligger närmast Göteborgs kontoret är Cuben Utbildning AB i Göteborg. Cuben Utbildning AB gick med vinst (2019) Cuben Utbildning AB gick med vinst, 10 881 000 kr. Cuben Utbildning AB ökade sin omsättning med 18. 73% senaste räkenskapsåret. Läs mer på Läs mer på Investera i ditt företags tillväxt. Jämför företagslån på upp till 2 000 000 kr - helt kostnadsfritt! Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst för privat och företagslån. Hos oss kan du jämföra och teckna företagslån från upp till 13 långivare. Det tar bara två minuter och du får svar inom 24 timmar. Läs mer här. Användarbilder Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB) Verksamhetsbeskrivningen för Cuben Utbildning AB: Bolaget ska bedriva utbildningsverksamhet och konsultverksamhet inom utbildning samt idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten ingår i: Cuben Utbildning AB Organisationsnummer: 556814-2706 Bolagsform: Aktiebolag Moderbolag: Cuben Integration AB Bolaget registrerat: 2010-10-19 F-skatt: Ja Momsregistrering: Ja Svensk Näringsgrensindelning - SNI: 85312 - Kommunal vuxenutbildning o.

Cuben Utbildning AB startade sin verksamhet 2011. Vi bedriver kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs stad, Kungsbacka kommun och Stockholms stad. För närvarande har vi c:a 140 elever i Kungsbacka, 1 200 elever i Göteborg och ca 900 elever i Stockholm. Grundpelarna i vår verksamhet är individanpassning, entreprenöriellt lärande, hög kvalitet och en strävan efter att alla elever ska hitta en väg till arbete eller vidare studier. Vi vill väcka initiativkraft, kreativitet, lust och motivation. Vår vision är "Den lilla skolan med den stora skolans möjligheter", ett förhållningssätt som är genomgående i skolan. Vi söker dig med stort engagemang och som är intresserad av utmaningen att bidra till att våra elever når sina mål. Du ska kunna skapa en vuxenrelation i lärandet, där du bygger vidare på elevens tidigare kunskaper och erfarenheter. Eftersom alla ingår i ett arbetslag lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga och engagemang för att utveckla verksamheten.

Cuben utbildning högdalen i look

Du kan studera sfi och grundläggande kurser i Högdalen och på Fridhemsplan, Stockholm! Grundläggande vuxenutbildning är för dig som vill få en utbildning som motsvarar nio år i grundskolan. Kurserna är anpassade till dig som är vuxen och kan ta eget ansvar för dina studier. Våra Grundläggande kurser: Svenska som andraspråk Engelska Matematik Kontakt: Ansökan för grundläggande kurser: Du gör din ansökan på Ingen sista ansökningsdag finns.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stort fokus på kvalitet och utveckling. Alla våra utbildningar tar avstamp i vad eleven har med sig för kunskaper och erfarenheter och undervisningen utformas efter individens mål och förutsättningar så att hen ska få rätt kompetens för arbetsmarknaden. Ambitionsnivån är hög och vi arbetar systematiskt med kvalitets- och utvecklingsfrågor. Kvalifikationer Lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk. Vi kallar löpande till intervju, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterliga jobbannonser.

Lean utbildning

Skebokvarnsvägen 370 Cuben erbjuder sfi kurs B, C och D samt kombinationsutbildningen sfi+undersköterska. Hos oss ser vi till att planera dina studier efter dina behov och önskningar. Vi vill hjälpa dig att uppnå dina mål och ta dig ut i arbetslivet. Fakta Typ av service Sfi Verksam i Enskede-Årsta-Vantör Organisationsform Privat Webbplats Undervisning Studievägar och kurser Vi erbjuder kurser för studieväg 2 och 3. Vi erbjuder också vård- och omsorgsutbildning vård- och omsorgsutbildning i kombination med svenska som andraspråk på grundläggande nivå grundläggande kurser. Kombinationsutbildning Vård- och omsorgsutbildningen ger dig bred yrkeskompetens och du kan arbeta med personer inom akutsjukvård, psykiatri, funktionshinder eller äldreomsorg beroende på vilken inriktning du väljer. Yrkesutbildningarna inom vård och omsorg startar flera gånger om året. Du kan studera på distans eller i klassrum. Efter utbildningen har du behörighet till fortsatta studier och goda möjligheter att få jobb direkt efter utbildningen.

  • Inget Aqua Blå det här året | TTELA
  • Pt utbildning
  • Ny meny på KGB Bar & Restaurant | Amarone Communications

Cuben utbildning högdalen i m

Besöksadress Är det här ditt företag? Ta del av erbjudandet av en premiumsida och få fler kunder via Första 30 dagarna kostnadsfritt! Ta del av erbjudande Kreditbetyg och certifikat Om Cuben Utbildning AB Cuben Utbildning AB är verksam inom kommunal vuxenutbildning o. d. och hade totalt 78 anställda 2019. Antalet anställda har ökat med 23 personer sedan 2018 då det jobbade 55 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2010. Cuben Utbildning AB omsatte 97 738 000 kr senaste räkenskapsåret (2019). Är det här ditt företag? Ta del av erbjudandet av en premiumsida och få fler kunder via Första 30 dagarna kostnadsfritt! Ta del av erbjudande Ska en medarbetare börja eller sluta? Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild. Skapa tårta Karta och andra adresser Regnbågsgatan 7, 417 55 Göteborg Cuben Utbildning AB har verksamhet på Regnbågsgatan 7, Göteborg. Cuben Utbildning AB har 5 andra verksamheter i Sverige.

SFI + undersköterska på Cuben Fridhemsplan (Stockholm)! 🌱 Start 16 november 2020 🌱 Är du intresserad av att jobba inom vården? Läser du SFI nu? Sök till vår kombinationsutbildning som startar i november! Utbildningen är på heltid under dagtid och du studerar cirka 30 timmar i veckan i skolan. Du kommer även behöva lägga tid på hemmastudier.... Under utbildningen lär du dig svenska som är anpassad efter arbete inom vården. Du läser SFI kurs 2D och sedan grundläggande svenska som andraspråk, tillsammans med de gymnasiekurser som tillhör vård- och omsorgsprogrammet. I utbildningen ingår 12 veckors praktik (APL) och du har hela tiden en handledare som hjälper dig under praktiken. Tänk på att du behöver följa handledarens schema och att praktiken kan ske på morgnar, kvällar och helger. Skolan ligger centralt i Stockholm vid Fridhemsplan, nära bussar och tunnelbana. Krav: Du behöver vara klar med SFI kurs 2C för att vara behörig. Utbildningen är för dig som studerar SFI på studieväg 2. Kursstart: 16 november 2020 Kursslut: 3 juli 2022 Ansökan: (välj kurspaket och sedan kategori "SFI-Kombo").

vädret-i-upplands-väsby

Axel Bil O Maskin, 2024