Axel Bil O Maskin

Bag In Box Förpackning

Denna stora maskin tillhör en fjärde avdelning som både viker och limmar förpackningen i en körning ⭐️ Du kan läsa mer om vår in-house produktion här: # förpackning # produktion

Bag in box förpackning 1

Vinhuset Lindemans har, efter att ha gjort en undersökning i svenska hem, gjort en redesign av sin bag-in-box-förpackning. Lindemans nya förpackningsdesign ska göra det lättare för konsumenten att öppna, få ut, och placera tappen på bag-in-boxen. Undersökningen visade att många konsumenter tyckte att det var svårt att få ut och placera tappen rätt på förpackningen. Detta ville Lindemans ändra på, och skapade därför en förpackning med en femte sida. – Det finns många olika former av bag-in-box på marknaden men vi har aldrig tidigare sett någon förpackning som sätter funktion före form och ökar konsumentupplevelsen rent funktionellt. Vi såg dagens bag-in-box-förpackningar som ett område med tydlig förbättringspotential och då framförallt när det gäller själva öppningsprocessen. Så vi bestämde oss för att ta tag i saken med målet att förenkla för våra konsumenter och ge dem en bättre helhetsupplevelse, säger Anna Andrée Jeppe, marknadschef i norden på Treasury Wine Estates som producerar Lindemans viner.

Bag in box förpackning size

Där framkom det tydligt att människors olika tekniker och viljor när det är dags för ett glas vin från boxen skiljer sig vida åt. Det visade sig även att många tycker att det allra svåraste är att hitta tappen, få ut den och placera den korrekt för att kunna hälla upp ett glas utan att spilla eller skada boxen. Lösningen blev en helt ny boxförpackning som är mycket enklare att öppna. Lindeman's Bin 45 Cabernet Sauvignon är den bag-in-box som är först ut i sortimentet med att få den nya förpackningslösningen och som har världspremiär i Sverige på Systembolaget under augusti 2015, för att sedan lanseras globalt. Lindeman's Bin 45 Cabernet Sauvignon, 3000 ml bag-in-box, pris: 269 kr, artikelnummer: 6226 För mer information vänligen kontakta: Joakim Reuszner, Marknadsansvarig för Lindeman's i Norden Tel: +46 766 399 717 Mail: För högupplösta bilder, kontakta: Amanda Elefelt Tel: + 46 733 48 47 00 Mail: För högupplösta bilder: Om Treasury Wine Estates: Treasury Wine Estates producerar internationellt storsäljande vinvarumärken som Beringer, Penfolds, Lindemans, Wolf Blass, Rosemount, Wynns Coonawarrra Estate och Castello di Gabbiano.

Bag in box förpackning for sale

  • Bas p utbildning d
  • Tyg berså stig lindbergh
  • Bag in box förpackning size
  • Bag in box förpackning full
  • Vad ska man skriva till en kille som inte svarar sa
  • Dikt begravning farmor
  • Jag vill vara din, Margareta – Wikipedia
sista-dagen-för-att-byta-till-vinterdäck

Axel Bil O Maskin, 2024