Axel Bil O Maskin

På Tv6 Idag

Populärast på Viafree just nu Onsdag 23 sep Lördag 12 sep Söndag 13 sep Måndag 14 sep Tisdag 15 sep Onsdag 16 sep Torsdag 17 sep Igår 18 sep Idag 19 sep Imorgon 20 sep Måndag 21 sep Tisdag 22 sep Onsdag 23 sep Torsdag 24 sep Fredag 25 sep Lördag 26 sep vänster pil höger pil 21:00 Se trailer 21:00 - 00:10 Inglourious Basterds En allierad officerare och hans grupp med judiska soldater slår sig ihop med en hemlig agent, förklädd till en tysk skådespelerska, för att döda ledarna av det Tredje Riket. 00:10 Se trailer 2003, Kriminaldrama, Säsong 2, Avsnitt 2 av 13, S2:A2 Vic och hans män blir inblandade i en dispyt med en ny kriminell allierad, och teamets beskyddarverksamhet hotas att bli avslöjad. Claudette blir misstänksam och börjar nosa i deras förehavanden, medan Aceveda försöker stoppa henne.

Valutakurser idag

Och så våra egna grejor – "112 Aina", "Erik och Mackan"-programmen. De förtjänar ju absolut också en första plats. Men ska det bara vara en så får det bli "Simpsons". På grund av klassiker-klassificeringen. Favoritkaraktären – Vaktmästare Willie. Pratar du efter manus eller är allt improviserat? - Jag planerar och skriver ner det jag tänker säga. Tiderna då jag snackar innan och efter programmnen är fasta och ganska snäva ibland så jag måste ju veta att jag hinner få in det jag vill säga. Drar jag över med en kvarts sekund så klipps jag av. Men, sen ändrar jag ju alltid lite ändå när jag sitter framför mikrofonen. Det måste ju vara levande. Det blir tajt på det ibland. Vad är det roligaste med ditt jobb? - Det allra bästa är kommunikationen med tittarna. Jätteroligt med mejlen jag får via som jag sen kan ta upp och kommentera i rutan under kvällen. Det är det som gör att snacket på Sexan blir en dialog och inte en monolog. Det känns också väldig schyst när någon skriver att jag lyser upp deras kvällar eller att jag muntrat upp någon som haft en tuff dag.

Partiledardebatten följdes även i våra nordiska grannländer. Men danska TV-kanaler säger att de inte skulle ha agerat som SVT. Avståndstagandet i SVT gjordes enligt Eva Landahl på grund av radio- och tv-lagen, där vissa åsikter, exempelvis odemokratiska sådana, inte ska få stå oemotsagda. I Danmark är det inte samma regler som gäller enligt Thomas Falbe. – DR är inte ett media som har åsikter på uttalanden eller politiska åsikter. Vi tycker ingenting. Därför är politikers uttalanden en fråga mellan de andra politikerna och väljare. Det är inte något som DR:s programledare ska uttala sig om på något sätt, säger Thomas Falbe till Berlingske. Falbe förklarar att det inte är tv-kanalens roll att ta avstånd från uttalanden som görs. Däremot så ska man säkerställa att debatten sker på ett nyanserat sätt. TV2:s nyhetsdirektör Mikkel Hertz säger till Berlingske att det är något mycket ovanligt att någon inom public service tar avstånd från ett uttalande som görs i sändning. – Jag tycker inte att det är programledarens uppgift att ta ställning till de åsikter som läggs fram (under debatten), säger han.

Dansk TV: Vi hade inte tagit avstånd från Jimmie Åkessons uttalande - Nyheter Idag

valutor idag valuta idag

På tv5 idag

  • 0 85 högskoleprovet 105
  • På TV6 i onsdags - tablå och guide
  • Högtidstal - Nu är du gammal på riktigt
  • På tv6 ida corr
  • Halva skärmen svart iphone 6
  • På tv6 idag trinidad
  • Påtv idag
  • På tv6 idag fox
  • Höljes rallycross 2020 atlanta
  • På tv6 idag live

Störst på gratis svensk play

på tv5 idag
lugn-och-ro

Axel Bil O Maskin, 2024