Axel Bil O Maskin

Praktiska Gymnasiet Ystad

  1. Wallander ystad
  2. Läs ditt gymnasieprogram som lärling på Praktiska Gymnasiet Ystad
  3. Praktiska - Ystad | Skånegy
  4. Praktiska gymnasiet ystad
  5. Praktiska gymnasiet ystad sweden
praktiska gymnasiet ystad sweden
  • Haremsbyxor för killar
  • Wallander ystad
  • Nya coronafall på kryssningsfartyg | Ålandstidningen
  • Köp Luxuöst LED-ljus med reflex till löpning - CE-godkänt.
  • Världens flaggor : pysselbok med klistermärken – Smakprov
  • Meter över havet
  • Väder 14 dagar göteborg
  • Bygga eget bord
  • Jämför tv priser e

Wallander ystad

Andel lärare med leg. och behörighet 2019/20 Antal elever per lärare 2019/20 Praktiska gymnasiet Ystad 10, 7 Antal elever på skolan år 2019/20: cirka 190 Utbildningsstatistik * När uppgiften baseras på färre än 10 avgångselever dubbelprickas den.. för att det inte ska gå att se enskilda elevers resultat. En prick. betyder att data saknas. OBS! Procenten för andel lärare med pedagogisk examen påverkas bland annat av lärare som har deltidstjänst eller är yrkeslärare.

Du får lära dig att planera och skapa från idé till färdigt arbete. Entreprenörskap är en viktig del i utbildningen och något du lär dig under hela programmet, oavsett vilken inriktning du väljer. VVS och Fastighet På programmet VVS och fastighet får du arbeta fritt och självständigt med den senaste tekniken. Du lär dig att underhålla fastigheter, tekniska anläggningar och system. Du får också kunskap i hur du sparar energi, är miljömedveten, undviker arbetsskador och i att ge god service till kunder. Hantverk Hantverk är den perfekta utbildningen för dig som vill använda händerna till att skapa och arbeta med ett kreativt serviceyrke med mycket kundkontakt. Du får lära dig att planera och skapa från idé till färdig produkt. Entreprenörskap är en viktig del i utbildningen och något som du lär dig under hela programmet, oavsett vilken inriktning du väljer. Många som går på Hantverksprogrammet startar eget företag efter studenten. Vård och Omsorg Inom Vård och omsorg arbetar vi alltid efter människors lika värde, mänsklig värdighet och livskvalitet.

Våra program i Ystad Här hittar du våra program. Genom att klicka på ett program ser du vilka inriktningar programmet har. Introduktionsprogram Introduktionsprogrammen finns till för att ge dig som saknar gymnasiebehörighet möjligheten att komma in på ett nationellt program eller att börja arbeta. Du kan läsa introduktionsprogrammen på alla våra skolor. Programinriktat val (IMR) och Yrkesintroduktion (IMY) går att läsa på de flesta av våra program och skolor. Kontakta skolans rektor för mer information om vad som gäller på din ort. El och Energi På El och energi blir ditt intresse ditt jobb. Programmet passar dig som är teknisk, gillar elektronik, siffror och att vara serviceinriktad. Du får bland annat lära dig att installera och sköta el-, energi- och vattensystem. Säkerheten är en viktig del i utbildningen, därför får du också läsa arbetsmiljöfrågor om hur du skyddar dig på jobbet och undviker skador Bygg och anläggning Hos oss har du stora möjligheter till arbete efter examen. På programmet får du kunskap om miljö, säkerhet och hållbart byggande.

palma-flygplats-till-palma

Axel Bil O Maskin, 2024